Xiaomi закриває магазини через епідемію коронавірусу в Китаї

27 СІЧНЯ 2020 20:48

У Китаї триває епідемія зі смертельним коронавірусом, який вже вніс свої корективи і в роботу технологічних компаній. Так, Xiaomi на деякий час доведеться піти на карантин, повідомляє Gizmochina.

Компанія оголосила про те, що з-за вірусу з завтрашнього дня закриває свої магазини в Китаї.

Попередньо, вони відновлять роботу в понеділок, 3-го лютого - якщо, звичайно, ситуація не погіршиться.

У заяві компанії йдеться, що таке рішення прийнято «у зв'язку з епідемічною ситуацією, щоб співпрацювати з урядом на всіх рівнях, для профілактики і всебічного реагування на ситуацію в країні».

В цей час гаджети китайці зможуть купити онлайн на сайті Xiaomi або через додаток Xiaomi Mall. Доставка замовлень працює в звичайному режимі, як і служба підтримки,.

Але ж у Xiaomi на носі ще й презентація флагманів Mi 10, які повинні дебютувати в лютому-березні.

Інсайдер Xiaomishka пише, що через коронавірус в Китаї скасовують масові заходи, тому і Xiaomi може відмовитися від презентації флагманського сімейства в звичайному розумінні. Замість цього компанія може організувати онлайн-прем'єру, щоб не втрачати терміни.

Нагадаємо, спалах захворювання вперше був зафіксований в кінці грудня 2019 року в китайському місті Ухань (провінція Хубей). На даний момент вже 81 загиблий і 2835 хворих. Епідемія вже вийшла за межі Китаю: нові випадки захворювання щодня фіксуються в країнах Азії, США, Австралії і Європи.

Світ, 27.01.2020 20:48