Фото: Instagram-сторінка Олі Полякової

20 років разом: співачка Полякова показала рідкісне фото з чоловіком

Відома співачка Оля Полякова на честь 20-ї річниці свого шлюбу поділилася з шанувальниками рідкісним фото зі своїм чоловіком Вадимом Буряковським.

Фото, на якому співачка відпочиває разом зі своїм коханим, вона опублікувала на своїй Instagram-сторінці.

У середу, 11 вересня, пара відсвяткувала річницю свого весілля. На світлині зіркова співачка ніжно обіймає свого чоловіка, а він усміхається їй у відповідь. У підписі під фото співачка подякувала коханому за те, що він свого часу допоміг їй на життєвому шляху, а після чого дав змогу рухатися самій і зростати з ним у шлюбі.

Полякова з чоловіком

Фото: Instagram-сторінка Олі Полякової

"Мені здавалося, що це неможливо, але він зробився неможливим! Спочатку взяв мене на ручки, а потім навчив ходити й робити все самою. А потім не заважав — тільки підтримував та хвалив! Розумію, що це дещо батьківська позиція, але з жіночкою, яка була в дитячій, неможливо інакше!" — зауважила вона.

Полякова додала, що виросла у шлюбі зі своїм чоловіком, який дав їй любов і тепло, та що саме з ним вона стала дорослою, незалежною і самовпевненою.

"І ми тепер батьки нашим прекрасним дівчатам, а один одному — рідні люди, а ще ми найкращі друзі! Любов? Так, вона сама — доросла, безпечна, затишна", — додала співачка.

Варто наголосити, що у шлюбі з Буряковським співачка виховує двох доньок — 19-річну Марію та 12-річну Алісу.

Нагадаємо, раніше українська акторка й ведуча Олена Кравець показала фото з помітно підрослими двійнятами. Її восьмирічні діти Катя та Ваня цього року переходитимуть вже до третього класу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 12.09.2024 15:41