Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

Скандальний репер-путінолюб Каньє Вест приїхав до Москви

Американський репер Каньє Вест з візитом прибув до країни-агресорки Росії.

Про це повідомили російські пропагандисти.

За інформацією пропагандистів, артист прилетів до Росії, щоб відзначити день народження модельєра Гоші Рубчинського. Про це буцімто заявив його агент.

"Друзі погуляють Москвою, після чого перемістяться в якусь закриту від сторонніх локацію", — повідомив представник Рубчинського.

Водночас російські ЗМІ припустили, що Каньє Вест може дати концерт на стадіоні "Лужники". Однак майданчик стверджує, що концерт репера на там не планується.

Що відомо про Каньє Веста

Американський репер, музичний продюсер, композитор і дизайнер. Каньє Вест відомий своїми прямими висловлюваннями на різних церемоніях і в соціальних медіа, що неодноразово призводило до скандалів. Зокрема, репера неодноразово критикували за його антисемітські висловлювання — він заявляв, що симпатизує Гітлеру. Також казав, що є "пропутінським, дуже проросійським". 

Він увійшов до переліку найбільш продаваних артистів. Репер здобув 24 премії "Ґреммі" і є одним з рекордсменів за кількістю виграних номінацій та рекордсменом серед хіп-хоп-музикантів, а також артистів свого віку. 

Кілька разів Вест потрапляв до різних рейтингів журналу Forbes і двічі — до щорічного списку "100 найвпливовіших людей світу" за версією Time. Також його альбом зʼявився у списку "500 найкращих альбомів усіх часів" за версією журналу Rolling Stone.

Нагадаємо, у Російській Федерації оголосили в розшук відомого репера Oxxxymirona (справжнє ім'я Мирон Федоров). Він відкрито підтримав Україну у війні, яку розв'язала Москва та глава Кремля Володимир Путін.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 30.06.2024 20:59