Фото: Facebook Шевченка

Андрій Шевченко обіцяє виконати два ключових завдання на посаді очільника УАФ

Андрій Шевченко, який є єдиним кандидатом на посаду президента Української асоціації футболу, поставив перед собою дві головні цілі. Він обіцяє розвивати вітчизняний футбол та повернути до асоціації довіру вболівальників.

Відповідне повідомлення з'явилось на сторінці у Facebook Андрія Шевченка. Колишній тренер національної збірної також розповів про зустріч з головами регіональних асоціацій футболу восьми областей України у Львові.

"Сьогодні у Львові зустрівся з головами регіональних асоціацій футболу восьми областей України. Обговорили наше головне завдання — розвивати український футбол, попри повномасштабну війну, та повернути до асоціації довіру українських вболівальників", — сказав Шевченко.

Він також висловив подяку всім, хто долучився до діалогу та за спільне бачення. 

"Опрацьовуємо озвучені питання, завершуємо роботу над стратегією, рухаємося далі. Наступна зустріч у Києві", — написав Шевченко на сторінці у Facebook.

Раніше повідомлялося, що Шевченко перед виборами в президенти УАФ проведе поїздку низкою міст України.

Що відомо про Андрія Шевченка

Андрій Миколайович Шевченко — український футболіст, грав за київське "Динамо", "Мілан" та лондонський "Челсі". Протягом 2016—2021 років був головним тренером національної збірної України. Заслужений майстер спорту України, має звання Героя України. 

Також екс-тренер та футболіст збірної України є володарем "Золотого м'яча" і ставав найкращим нападником УЄФА у 2006 році. Після початку повномасштабної війни Шевченко став першим амбасадором фандрейзингової платформи United24. З того часу він брав участь в організації низки спортивних проектів, спрямованих на збір коштів та відновлення спортивної інфраструктури. Одним з останніх став благодійний матч, який пройшов між командами Шевченка та Зінченка у серпні.

Нагадаємо, Вибори нового президента Української асоціації футболу (УАФ) запланували на 25 січня, єдиним кандидатом є легендарний Андрій Шевченко. Зараз він працює над формуванням команди, яка керуватиме асоціацією. За чутками, при владі можуть залишитися старі функціонери, які "засвітилися" в корупційних скандалах. Зокрема, "сірий кардинал" Вадим Костюченко.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 17.01.2024 11:55