Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

Apple навесні планує представити нові iPad, — Bloomberg

Компанія Apple планує навесні презентувати нові планшети iPad. Презентація може відбутися вже на початку травня.

Про це повідомляє Bloomberg із посиланням на джерела, обізнані з цим питанням. 

Відтак, за словами джерел видання, закордонні постачальники Apple вже збільшили виробництво довгоочікуваних нових iPad компанії. До того ж наголошується, що випуск нових гаджетів буде зосереджений на оновлених версіях iPad Pro та iPad Air.

"Цей крок знаменує кінець найдовшого періоду без нових моделей в історії iPad, який вперше був представлений співзасновником Apple Стівом Джобсом у 2010 році. З моменту останніх оновлень минуло близько 18 місяців", — зазначили у Bloomberg.

Крім того, у виданні зауважили, що нові моделі планшетів буду оснащені швидшими M3-чипами та оновленими аксесуарами, які можуть сприяти відродженню цієї категорії товарів компанії.

Спочатку Apple планувала випустити нові iPad до кінця березня або початку квітня. Проте строки презентації довелося перенести, адже компанія продовжила працювати над завершенням програмного забезпечення для пристроїв.

"Випуск продукту на початку травня відбудеться приблизно за місяць до наступної великої події Apple. 10 червня компанія планує розпочати тижневу Всесвітню конференцію розробників. Очікується, що там Apple представить оновлену стратегію штучного інтелекту — разом із оновленнями програмного забезпечення для iPhone, iPad, Apple Watch, Mac і гарнітури Vision Pro", — наголосили у виданні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що продажі Apple впали на 24% в перші шість тижнів 2024 року. Американська компанія опустилася з другого на четверте місце на китайському ринку смартфонів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Технології, 30.03.2024 12:58