Фото: ТСН.ua

Атака безпілотників Брянської області: російський губернатор повідомив про роботу ППО

У ніч на 11 жовтня у Брянській області Російської Федерації було неспокійно. Територію країни-агресора нібито атакували безпілотники.

Про це у Telegram повідомив губернатор Брянської області РФ Олександр Богомаз. За його словами, вночі 11 жовтня українські безпілотники атакували об'єкти на території Суразького району.

Він також додав, що два безпілотних літальних апарати літакового типу знищено силами ППО Міністерства оборони РФ. Богомаз вже традиційно у стилі російської пропаганди наголосив, "що внаслідок атаки постраждалих і руйнувань немає".

Нагадаємо, росіяни запевняли, що вночі 4 жовтня безпілотник нібито атакував військову частину у Карачеві Брянської області. Тоді російський чиновник В'ячеслав Гладков зазначив, що, за попередніми даними, постраждалих і руйнувань немає. В атаці росіяни традиційно звинуватили Збройні сили України.

Варто відзначити, що 3 жовтня росіяни заявляли про "приліт" у місті Шебекіно Бєлгородської області. Попередньо, влучання сталося у місцеве підприємство.

Додамо, у ніч на 30 вересня також було неспокійно у Бєлгородській області Російської Федерації. На території окупантів нібито працювали сили протиповітряної оборони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 11.10.2023 07:01