Фото: ілюстративне. Джерело: Pixabay

Атака "Кинджалів" на Хмельниччину: з'явилося повідомлення від влади

У понеділок, 7 жовтня, російські окупанти атакували Хмельницьку область ракетами "Кинджал". Влучань по цивільній і критичній інфраструктурі не було.

Про це повідомив очільник Хмельницької обласної військової адміністрації Сергій Тюрін. За його словами, травмованих та загиблих внаслідок інциденту немає.

"Сьогодні вранці, під час сигналу "Повітряна тривога", ворог атакував Хмельниччину ракетами. Станом на цю годину звернень щодо травмованих, загиблих немає. Пожеж не зафіксовано", — наголосив посадовець.

Також Тюрін висловив вдячність Збройним силам України.

Водночас мер Києва Віталій Кличко повідомляв, що внаслідок ворожої атаки по столиці 7 жовтня уламки ракети "Кинджал" були зафіксовані поблизу цивільної інфраструктури міста. Він зазначив, що пожежу в Соломʼянському районі, що виникла в одному з гаражів на приватній території внаслідок падіння уламка, ліквідували. Потерпілих немає. 

"Уламки ракет виявили біля підʼїзду одного з багатоквартирних будинків, а також — на подвірʼї приватного будинку. В тому ж Соломʼянському районі уламки ракети впали біля супермаркету", — йдеться у повідомленні Віталій Кличка. 

Раніше повідомлялось, що 7 жовтня у Солом'янському, Голосіївському та Шевченківському районах Києва впали уламки ракети "Кинджал". Жертв та руйнувань внаслідок інциденту немає. Перед цим Повітряні сили повідомляли про рух швидкісних цілей на Київ та Старокостянтинів, що на Хмельниччині.

Нагадаємо, у ніч на 7 жовтня російська армія завдала ударів по Харкову, Шевченківському, Богодухівському та Куп’янському районах області. Внаслідок ворожої атаки по селищу Митрофанівка Куп’янського району отримала поранення 73-річна жінка.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 07.10.2024 10:37