Фото: Нацполіція

Атака на Кривий Ріг: правоохоронці показали фото та відео з місця "прильоту"

Внаслідок російського обстрілу Кривого Рогу Дніпропетровської області постраждали дев'ятеро правоохоронців. Також один працівник поліції загинув.

Про це повідомила прес-служба Нацполіції.

"Девʼять працівників поліції дістали поранення, трьох із них дістали з-під завалів. Лікарі надають усім медичну допомогу", — повідомили у відомстві.

Також через ворожий удар постраждало 35 містян. Загалом кількість постраждалих уже сягнула 44 осіб.

"На місці продовжують працювати рятувальники та близько 300 поліцейських, зокрема пʼять слідчо-оперативних груп, криміналістична лабораторія, вибухотехніки і кінологи, патрульні поліцейські", — наголосили правоохоронці. 

Крім того, розгорнуто мобільний пункт прийому громадян, куди люди можуть звернутися за допомогою і повідомити про пошкодження майна.

Обстріл Кривого Рогу 8 вересня: що відомо

Російські окупанти завдали удару по місту Кривий Ріг Дніпропетровської області Рашисти поцілили по одній з адміністративних будівель поліції у Кривому Розі. Внаслідок атаки один правоохоронець загинув. Спочатку повідомлялося, що постраждали 25 людей, проте згодом кількість поранених зросла до 44 людини. Зокрема, 19 осіб госпіталізували. З них троє у важкому стані.

Крім того, пошкоджені три адмінбудівлі. Побиті сім житлових будинків, серед них — багатоповерхівка. 

Нагадаємо, у ніч на 8 вересня Росія спрямувала дрони-камікадзе типу Shahed на Одесу, Миколаїв та Херсон. Повітряну тривогу оголосили близько 23:45, через 20 хвилин після цього стало відомо про наближення групи ударних БпЛА до міста. Після першої години ночі військові повідомили про рух ще однієї групи "шахедів" в напрямку обласного центру, а також про загрозу застосування "шахедів" в Миколаївській та Херсонській областях — останню групу безпілотників помітили на півночі області, вона рухалась в західному напрямку.

Також військові повідомили про активність ворожої тактичної авіації на Сході України. Повітряні тривоги було оголошено також в Харківській, Запорізькій та Донецькій областях.

До того ж 8 вересня російські окупанти завдали ракетного удару по приватному сектору у Сумах. Один будинок зруйновано.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 08.09.2023 12:41