Колаж: TrueUA

Атаки на Київ почастішали: столична влада розповіла про нічний наліт "шахедів" у п’ятницю

У ніч на п’ятницю, 16 серпня, в Києві працювали засоби протиповітряної оборони. Вони збивали повітряні цілі, які запустили російські окупанти. Обійшлося без руйнувань і постраждалих.

Про це повідомила Київська міська військова адміністрація.

"Уночі ворог знову намагався завдати повітряного удару по Києву. За інформацією Повітряних сил, з району Курської області, за попередніми даними, запустили ударні БпЛА. До столиці літальні апарати противника дісталися приблизно за дві години. Повітряна тривога в місті тривала 44 хвилини", — йдеться в повідомленні.

У Київській міській військовій адміністрації додали, що в Києві працювали сили та засоби протиповітряної оборони. За інформацією оперативного зведення, в столиці немає руйнувань і постраждалих.

"Зверну вашу увагу, що останнім часом почастішали повітряні тривоги. Напередодні їх було чотири за день. А з початку повномасштабного вторгнення, за понад 900 днів, у Києві прозвучало понад 1 200! Не «звикайте» до тривог, коли ворожі дрони та ракети не збирають прямо над містом, і які багатьох розслабляють! Завжди ставтеся до сирен як до серйозного попередження по небезпеку для життя! Бережіть себе!" — наголосив начальник Київської міської військової адміністрації Сергій Попко.

Нагадаємо, що вночі у п'ятницю, 16 серпня, у столиці та Київській області оголошували повітряну тривогу. Мешканці чули вибухи у регіоні. Спершу "шахеди" фіксували в Київській області, а згодом — у межах столиці. Повітряні сили інформували про рух БпЛА у напрямку Броварів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.08.2024 07:56