Фото: ДТЕК

Аварійні відключення світла в Україні: названо регіони

У декількох областях України діють погодинні та аварійні відключення електроенергії. Їх запровадили у п'ятницю, 10 березня, через пошкодження інфраструктури внаслідок ракетних ударів РФ.

Про це повідомляє "Укренерго".

Зазначається, що через ракетну атаку Росії, яка відбулась 9 березня, у Житомирі та Харкові частина споживачів усе ще залишаються без електропостачання. Критична інфраструктура міст працює переважно від альтернативних джерел енергії.

Водночас у Житомирській та Харківській областях ввели погодинні відключення світла. Графіки складають та застосовують обленерго.

Крім того, внаслідок обстрілів рашистів є пошкодження енергетичних об'єктів у Дніпропетровській та Запорізькій областях. В областях діють аварійні відключення світла.

В "Укренерго" повідомляють, що до решти областей ліміти не доводилися. Споживання сьогодні на рівні робочого дня.

Нагадаємо, росіяни вночі 9 березня здійснили 15-ту масовану ракетну атаку на енергетичну інфраструктуру України. Внаслідок обстрілів є пошкодження об’єктів.

Усього Росія випустила по Україні 81 ракету, зокрема шість крилатих ракет повітряного базування Х-47 "Кинджал". Масована ракетна атака Росії спричинила проблеми з інтернетом в Україні. У деяких регіонах спостерігають проблеми з мобільним зв'язком.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 10.03.2023 11:33