Фото: kopytin.works

Автівка врізалася у бетонні блоки: на Київщині у ДТП постраждав нардеп Копитін (фото)

Вночі 28 серпня на Київщині сталася дорожньо-транспортна пригода у якій травмувався народний депутат. Його госпіталізовано.

Про це повідомило Головне управління Національної поліції у Київській області.

Правоохоронці не назвали імені та прізвища постраждалого нардепа, проте за даними ЗМІ, в автотрощі постраждав нардеп від "Слуги народу" Ігор Копитін. 

Що відомо про ДТП

За даними правоохоронців, аварія сталася поблизу Білої Церкви на 78 кілометрі автодороги Київ-Одеса. Зокрема, 33-річний водій Toyota не впорався з керуванням та здійснив наїзд на бетонну перешкоду.

Нардеп Копитін потрапив у ДТП

Фото: "Українська правда"

Внаслідок ДТП водія та пасажира, яким виявився чинний народний депутат, ушпиталили до лікарні. Так, у кермувальника попередньо діагностували переломи хребта, руки та травму голови. Натомість пасажира позашляховика також госпіталізували з підозрою на перелом хребта та травму голови.

"За фактом ДТП слідчі розпочали досудове розслідування (ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України)", — йдеться у повідомленні.

Нардеп Копитін потрапив у ДТП

Фото: "Українська правда"

Нагадаємо, у Хмельницькій області 28 серпня трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів. Внаслідок зіткнення загинув 46-річний чоловік, а також постраждали троє осіб. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 29.08.2024 18:25