Фото: соцмережі

На Хмельниччині трапилася потрійна ДТП: є жертва, троє постраждалих (фото)

У Хмельницькій області 28 серпня трапилася дорожньо-транспортна пригода за участю трьох автомобілів. Внаслідок зіткнення загинув 46-річний чоловік, а також постраждали троє осіб. 

Про це повідомила прес-служба поліції Хмельницької області.

Вказується, що потрійна ДТП сталася близько 07:00. На трасі сполученням "Житомир — Чернівці" поблизу села Маків відбулось зіткнення між автомобілями Kia Soul під керуванням 74-річного хмельничанина та Volkswagen Jetta, за кермом якого перебував 46-річний житель обласного центру. Третім учасником автопригоди стала 31-річна вінничанка, яка на автомобілі Toyota Camry зіткнулась з автівкою Volkswagen Jetta.

За даними поліції, у результаті ДТП водій автомобіля Volkswagen Jetta загинув на місці події. Його 45-річна дружина отримала тілесні травми. Водій автомобіля Kia Soul та його 53-річна пасажирка також поранені. Усіх травмованих госпіталізували до Дунаєвецької багатопрофільної лікарні.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження і наразі встановлюють усі обставини події.

ДТП поблизу села Маків на Хмельниччині. Фото: Нацполіція

Нагадаємо, 26 серпня на території автозаправної станції у селі Раковець на Львівщині трапилась масштабна ДТП. Водій легковика, якому стало зле за кермом, в'їхав на швидкості на заправку та протаранив бензоколонку та два автомобілі. Внаслідок автопригоди виникла пожежа.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 29.08.2024 17:25