Фото: Нацполіція

Автівку зім'яло вщент: на Львівщині в моторошній ДТП загинули двоє людей (фото)

У четвер, 20 червня, поблизу Львова трапилася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Водій транспортного засобу не впорався з керуванням та в'їхав у дерево. Внаслідок зіткнення автомобіль зім'яло вщент.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Вказується, що автопригода сталася 20 червня близько 12:30, на автодорозі "Львів — Самбір — Ужгород" поблизу села Ставчани Львівського району.

Правоохоронці встановили, що водій автомобіля SsangYong Kyron не впорався з керуванням, виїхав за межі проїзної частини та в’їхав у дерево. 

ДТП Львівщина 20 червня

ДТП Львівщина 20 червня. Фото: Нацполіція

Від отриманих внаслідок ДТП травм 55-річний водій та його 45-річна пасажирка загинули на місці події. Обоє — мешканці Самбірського району. 

За фактом ДТП слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальне провадження. Правоохоронці встановлюють обставини події.

ДТП Львівщина 20 червня

ДТП Львівщина 20 червня. Фото: Нацполіція

Нагадаємо, у Львові внаслідок наїзду маршрутки в середу, 19 червня, загинув малолітній велосипедист. Дитина померла в реанімації, куди її доставили у вкрай важкому стані з численними травмами — політравмою, внутрішніми кровотечами, розривами легенів і внутрішніх органів. 

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 20.06.2024 18:05