Фото: Офіс президента

Байден повідомив, коли повернеться до передвиборчої кампанії

Чинний президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден вже наступного тижня повернеться до виборчої кампанії. На цей момент він лікується від коронавірусу.

Про це повідомляє ABC News.

"Я з нетерпінням чекаю повернення на "передвиборчу стежку" наступного тижня, щоб продовжити викривати загрозу програми Дональда Трампа "Проект 2025", одночасно обстоюючи свій власний послужний список та своє бачення Америки: де ми збережемо нашу демократію, захистимо наші права та свободи та створимо можливості для кожного", — заявив президент США.

Джо Байден також наголосив, що на майбутніх виборах, які відбудуться у листопаді, "ставки високі, а вибір очевидний".

Водночас президент США розкритикував промову екс-президента країни Дональда Трампа на Республіканському національному з'їзді 18 липня увечері. Як зазначив Байден, Дональд Трамп "зосередився на своїх власних образах, без плану щодо об'єднання нас і без плану щодо покращення життя для робочих людей".

Як відомо, раніше президента США Джо Байдена закликали "закріпити свою спадщину", припинивши боротьбу за переобрання на другий термін. Про це йшлося в листі, який надіслали представники політичних донорів Демократичної партії.

Нагадаємо, 4 липня стало відомо, що Байден пройшов медичне обстеження після невдалого виступу на дебатах із кандидатом у президенти Дональдом Трампом. Журналісти зазначали, що лікар Білого дому провів лише короткий огляд Байдена через симптоми застуди, які у нього зберігаються. Цей огляд не включав серйозних тестів.

Раніше президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден заявив, що не зніматиме свою кандидатуру з майбутніх президентських виборів у Штатах. Він готовий перемагати Дональда Трампа в цій кампанії.

Також повідомляли, що чинний президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден не планує знімати свою кандидатуру у передвиборчих перегонах. Він хоче перемогти свого конкурента від Республіканської партії Дональда Трампа.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 19.07.2024 23:23