Джо Байден. Джерело: Facebook

Чи зніметься Байден з виборчих перегонів у США: офіційна заява

Чинний президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден не планує знімати свою кандидатуру у передвиборчих перегонах. Він хоче перемогти свого конкурента від Республіканської партії Дональда Трампа.

Про це повідомляє MSNBC.

Очільник передвиборчої кампанії Джо Байдена Джен О'Меллі Діллон спростувала інформацію, яку поширювали у ЗМІ про те, що американський президент може найближчим часом зняти свою кандидатуру на виборах.

"Безумовно, президент залишається в перегонах", — сказала вона.

Як зазначила глава передвиборчої кампанії Байдена, зараз президент "сильніший, ніж будь-коли, прагне перемогти Дональда Трампа".

Джен О'Меллі Діллон запевнила, що Байден — "найкраща людина, яка може протистояти Трампу". При цьому вона визнала "незначне" зниження підтримки Байдена в останні тижні. Але, за її словами, виборці не переходять від Байдена до Трампа.

Один з учасників виборчої кампанії Байдена Ден Каннінен також запевняє, що чинний президент США не втратив підтримки виборців.

"Хоча виборці постійно згадують вік президента Байдена, наші цільові виборці — як ті, хто повторно бере участь у виборах, так і ті, хто дійсно вагається, — все ще планують голосувати за нього, що дає зрозуміти, що дебати не зашкодили підтримці серед виборців, які вирішуватимуть ці вибори", — наголосив Каннінен.

За його словами, зараз є багато роботи для того, щоб здобути перемогу на виборах у листопаді. Але він запевнив, що Джо Байден — єдиний кандидат від демократів і альтернативи йому немає.

Як відомо, раніше президента США Джо Байдена закликали "закріпити свою спадщину", припинивши боротьбу за переобрання на другий термін. Про це йшлося в листі, який надіслали представники політичних донорів Демократичної партії.

Нагадаємо, 4 липня стало відомо, що Байден пройшов медичне обстеження після невдалого виступу на дебатах із кандидатом у президенти Дональдом Трампом. Журналісти зазначали, що лікар Білого дому провів лише короткий огляд Байдена через симптоми застуди, які у нього зберігаються. Цей огляд не включав серйозних тестів.

Раніше президент Сполучених Штатів Америки Джо Байден заявив, що не зніматиме свою кандидатуру з майбутніх президентських виборів у Штатах. Він готовий перемагати Дональда Трампа в цій кампанії.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Світ, 19.07.2024 18:51