Фото: Telegram Петро Андрющенко

"Бавовна" у Маріуполі: прилетіло по базі зі 150 окупантами

У п'ятницю, 19 травня, у Маріуполі сталася потужна "бавовна". Попередньо, "приліт" зафіксовано у місце базування рашистів.

Про це повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко.

За його словами, снаряди поцілили у базу рашистів, де перебувало 150 окупантів. Крім того, цей об'єкт росіяни системно використовували для встановлення систем ППО. Втрати армії країни-агресорки наразі невідомі. 

"Русня бреше про місце свідомо. Аби недопустити корегування та добивання. Дарма витрачає час. Маріупольські очі та вуха України — найчутливіші. Окремо для маріупольців в окупації: зверніть увагу на віддаленість "кари небесної" від найближчого житлового будинку. Бачите як далеко? А тепер завдання на 2+2  як швидко росіяни запхають склади БК у ваші підвали та двори?"  прокоментував Андрющенко.

Нагадаємо, ввечері 19 травня у тимчасово окупованому Маріуполі пролунали потужні вибухи. Повідомлялося про "прильоти" між селищем Агробаза та містом, в аеропорту та поблизу ЖК "Невський".

Додамо, 18 травня у тимчасово окупованому Криму стався вибух на залізниці. Підрив залізничного полотна стався неподалік Бахчисараю.

Згодом представник Головного управління розвідки Андрій Юсов заявив, що по залізничних коліях, які 18 травня підірвали в Криму, окупанти перевозили зброю, боєприпаси та техніку. Тепер цей логістичний шлях деякий час не функціонуватиме.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 19.05.2023 23:37