Фото: Instagram Трубіна

"Бенфіка" з українцем у складі втретє поспіль програє у Лізі чемпіонів: як пропускав Трубін (відео)

Український голкіпер "Бенфіки" Анатолій Трубін пропустив гол в матчі Ліги чемпіонів проти "Реала Сосьєдад". Його команда поступилась з рахунком 0:1.

На 63-й хвилині українець не зміг виручити команду після удару Браїса Мендеса. Це шостий пропущений м’яч Трубіним у семи матчах за португальську команду. Воротар зберіг свої ворота сухими лише у двох з цих семи ігор. Цікаво, що це вже третя поспіль поразка "Бенфіки" у груповому етапі Ліги чемпіонів: до цього були програші від "Інтера" (0:1) та від "Зальцбурга" (0:2).

Як оцінили гру Трубіна

Авторитетні аналітичні  портали Sofascore та WhoScored оцінили гру учасників матчу Ліги чемпіонів "Бенфіка" — "Реал Сосьєдад". Голкіпер португальського клубу Анатолій Трубін отримав оцінки 6,9 та 6,3 відповідно.

За 90 хвилин на полі українець награв на 0,12 Goals prevented (голи, яким запобіг воротар), зробив один сейв, перехопив один навіс, зробив 30 дотиків до м’яча та віддав 21 точну передачу з 26 (86%).

Трансфер Трубіна в "Бенфіку": що відомо

Португальська "Бенфіка" у серпні завершила трансфер голкіпера збірної України та донецького "Шахтаря" Анатолія Трубіна. Умови угоди не розголошувалися, але, за інформацією інсайдера Фабріціо Романо, йшлося про 10 мільйонів євро плюс один мільйон як можливі бонуси.

Також "Шахтар" отримає 40% від суми наступного трансферу голкіпера.

Нагадаємо, 14 жовтня у Празі збірна України перемогла Північну Македонію у відборі на чемпіонат Європи 2024 року. "Синьо-жовті" тріумфували завдяки голам Георгія Судакова та Олександра Караваєва, а голкіпер Анатолій Трубін відстояв матч "на нуль".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 25.10.2023 09:05