Олександр Шовковський. Джерело: офіційний сайт "Динамо" (Київ)

Без приставки "в.о.": "Динамо" офіційно призначило головного тренера

Легендарний у минулому воротар Олександр Шовковський позбавлений приставки "виконувач обов'язків". Він став повноцінним головним тренером "Динамо" (Київ).

Про це повідомив офіційний сайт футбольного клубу "Динамо" (Київ).

Про це стало відомо після останнього офіційного матчу року, в якому "динамівці" у так званому столичному дербі перемогли київську "Оболонь" з рахунком 2:0.

Тож в останніх чотирьох іграх, у яких діями футболістів "Динамо" керував саме Олександр Шовковський, київська команда здобула чотири перемоги поспіль і зараз із найменшою кількістю матчів порівняно з іншими клубами (14 проти 17 у більшості) перебуває на п'ятому місці турнірної таблиці.

"Про всі подробиці призначення Олександра Шовковського повідомимо на клубних ресурсах згодом", — зазначили на сайті «Динамо».

Як відомо, цей тренер став виконувачем обов'язки головного тренера «біло-синіх» після поразки від "Шахтаря" (0:1) у 13-му турі, після чого біля керма команди виграв чотири матчі поспіль у чемпіонаті України.

Нагадаємо, 3 листопада 78-річний румунський фахівець Мірча Луческу подав у відставку з посади головного тренера київського "Динамо". На емоціях він навіть оголосив про закінчення кар'єри. Щоправда, згодом змінив думку. Тоді Луческу розповів, що бере на себе відповідальність за невдалі результати команди. Він пояснив їх великою кількістю кадрових змін, що відбулися в "Динамо" через повномасштабне вторгнення Росії в Україну.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 11.12.2023 17:39