Мар'яна Безугла. Джерело: Facebook-сторінка

Безуглу відкликали з посади голови підкомітету ВР з питань демократичного цивільного контролю

У понеділок, 15 липня, народну депутатку Мар'яну Безуглу відкликали з посади голови парламентського підкомітету з питань демократичного цивільного контролю. Вона заявила, що рішення пов’язане з її публічними заявами про проблеми у Збройних силах України.

Про це повідомила народна депутатка від партії "Європейська Солідарність" Ірина Геращенко.

"За ініціативи нашої Ірини Фріз Комітет нацбезпеки, оборони та розвідки ухвалив рішення про відкликання Мар’яни Безуглої з голови підкомітету з питань демократичного цивільного контролю", — написала вона у Facebook.

Водночас нардепка додала, що Офіс президента блокує відкликання Безуглої з посади заступниці глави комітету, а "керівництво Верховної Ради не виносить цю постанову в залу".

Реакція Безуглої на відкликання з посади

Мар'яна Безугла прокоментувала рішення колег відкликати її з посади та заявила, що підкомітету фактично не існує.

"Колеги, підкомітету не існує, бо ви до нього не доєдналися. З нічого знімати. Комітету в нас практично не існує. Ви поховалися і створили собі кишенькові підкомітети та радо проголосували усі. Ці "підкомітети" в абсолютній більшості навіть не мають засідань, не кажучи вже про рішення. Я залишаюсь заступницею голови Комітету, членом комітету та народним депутатом України. Справа не у візитках, справа у справах", — зазначила нардепка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що народна депутатка Мар'яна Безугла вирішила залишитися у фракції Верховної Ради України "Слуга народу". У такий спосіб вона намагається показати підтримку президенту Володимиру Зеленському у важкі часи.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 15.07.2024 16:10