Фото ілюстративне. Джерело: censor

Бійці легіону "Свобода Росії" розпочали новий рейд у Бєлгородську область

У четвер, 28 вересня, російські повстанці організували нову військову операцію на території Бєлгородської області. Тривають бойові дії на території РФ.

Про це поінформував у своєму Telegram-каналі легіон "Свобода Росії".

"Повідомляємо, що наші гурти зараз працюють на території Бєлгородської області. Серед легіонерів поранених і загиблих немає, працюємо за планом. Казки про мінні поля залиште Коношенкову. Продовжуємо зачистку нашого будинку від путінської скверни. Йде бій, усі деталі після", — зазначили в легіоні "Свобода Росії"

Таким чином вони відреагували на інформацію, яка раніше сьогодні з'явилися в оперативному штабі Бєлгородської області про бій між російськими прикордонниками та нібито "українською ДРГ" на лінії розмежування. У цій заяві йшлося про нібито захід "групи диверсантів" у районі населених пунктів Старосілля та Теребрено.

"У селі Старосілля введено режим надзвичайної ситуації. Мешканців села відселили торік у жовтні. Ніхто зараз там не живе", — додали в бєлгородському штабі.

Нагадаємо, на початку вересня представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України та Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими Андрій Юсов заявив, що бійці "Російського добровольчого корпусу" (РДК) та легіону "Свобода Росії" передавали Україні окупантів, яких узяли в полон під час рейдів на територію країни-агресора. За його словами, легіон "Свобода Росії" та РДК продовжують виконувати бойові завдання на лінії фронту, де вони працюють разом з українськими Силами безпеки та оборони.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.09.2023 15:30