Фото: сайт Офісу президента України

"Більшу частину життя ми разом": Олена Зеленська розповіла про свою близьку подругу

Перша леді Олена Зеленська розповіла про "найближчу людину", з якою дружить вже 18 років. За такий довгий час, вона ні разу не засумнівалась в подрузі, на ім'я Ірина.

Так, в інтерв'ю з ведучим програми "Світ навиворіт" Дмитром Комаровим, вона зазначила, що "це найкраща людина" у її житті.

"Без подруг взагалі життя неможливе. Я, наприклад, свою подружку Ірину знаю з 18 років. Зараз мені 46. Більшу частину життя ми разом. І жодного разу я не засумнівалася в тому, що це найкраща людина в моєму житті. І це дуже круто — мати подруг", — сказала Зеленська. 

Олена Зеленська й Ірина Пікалова

Олена Зеленська та Ірина Пікалова. Скріншот з Instagram Олени Зеленської

Ймовірно, що та сама подруга Олени Зеленської — це Ірина Пікалова, колишня дружина учасника "Кварталу 95" Олександра Пікалова. Зеленська і раніше публікувала з Пікаловою фото та пости в соцмережах, де писала, що знайома з нею з юності та їй дуже пощастило, що в неї є така подруга.

Як приклад, ось що писала Зеленська в одному з постів в Instagram ще п'ять років тому: "Дослідження про щастя довело, що дружба і щирі стосунки важливі для людини. З цим важко не погодитися... Іро, пишаюся нашою дивовижною дружбою".

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська розповіла, як реагує на критику свого чоловікаВона наголосила, що не може лише зрозуміти безпідставну ненависть.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Lifestyle, 11.03.2024 09:43