Фото: Офіс президента

"Люди шукають когось, щоб звинуватити": Зеленська розповіла, як реагує на критику в бік свого чоловіка

Перша леді України Олена Зеленська розповіла, як реагує на критику свого чоловіка, президента Володимира Зеленського.

Зокрема, в інтерв'ю британському журналісту Пірсу Моргану Зеленська заявила, що нормально ставиться до критики на адресу її чоловіка. Вона наголосила, що не може лише зрозуміти безпідставну ненависть.

"Політична боротьба ніколи не припиняється. Навіть під час війни. Стосовно критики — ніхто ніколи не буде задоволений усім, особливо зараз, у такі важкі часи. Звичайно, людям важко долати труднощі війни, вони шукають когось, щоб звинуватити. І я думаю, що найлегше звинуватити людину, яка відповідає за все. Тому я добре ставлюся до критики, але не сприймаю абсолютної ненависті, яка не ґрунтується на фактах, що також іноді трапляється. І я знаю, що агресор завжди стежитиме за будь-якою напругою всередині країни, щоб підірвати нашу єдність. І на це витрачають багато ресурсів, вони використовують будь-яку можливість, будь-яке повідомлення, будь-яку тенденцію в українському суспільстві, щоб розпалити негативні речі", — наголосила Зеленська.

Водночас перша леді зазначила, що сам Зеленський також дуже легко та професійно ставиться до критики. 

"Він витримає будь-яку критику. Для мене це складніше емоційно, тому що я іноді засмучуюся. Він, як мені здається, дуже професійно ставиться до цього", — зауважила Зеленська.

Нагадаємо, раніше перша леді розповідала, як змінився президент Володимир Зеленський після повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Так, дружина українського лідера вважає, що за змінами її чоловіка можуть спостерігати всі. І навіть зовнішньо видно, наскільки Зеленський змінюється, наголосила перша леді країни. Причина тому, на її думку, у "невимовній відповідальності" бути президентом країни, яка воює.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 06.03.2024 09:33