Біткоїн може зрости до $400 тисяч

21 СІЧНЯ 2022 14:05

Вранці 21 січня курс біткоїна опустився до серпневого мінімуму, досягнувши позначки в $38,2 тис.  Гаррі Йе, засновник і керуючий партнер Quantum Fintech Group, впевнений, що біткоїну в цьому році цілком під силу злетіти до $400 тисяч, або майже на 900%. Криптоіндустрія знаходиться напередодні суперциклу зростання, і в найближчому році цифрові активи здатні подорожчати через масове прийняття і використання стейблкоїнів.

Повідомляє TrueUA, з посиланням на Уніан.

«Поточна ситуація дуже схожа на "бичачий" ринок 2017 року. Ми безперечно перебуваємо в середині "бичачого" ринку, але він стає більш унікальним, ніж попередній цикл зростання через масове використання стейблкоїнів»,  - зазначив він.

Ціни на біткоїн то встановлюють нові рекорди, то демонструють драматичне падіння. Так, 2022 рік почався для головної криптовалюти з оновлення 3-місячного мінімуму на тлі протестів у Казахстані.

Інші аналітики більш обережні у своїх прогнозах: експерти банку США Goldman Sachs прогнозують подорожчання біткоїн до $100 тисяч за умови, якщо криптовалюта відніме ринкову частку у золота. У той час, як фахівці інвестиційної компанії Invesco навпаки вбачають подальше зниження курсу головної криптовалюти до $ 30 тис.

21 січня курс біткоїна знизився до $39 тис., тобто за добу він подешевшав майже на 7%. Тимчасове зниження ціни може бути показником того, в майбутньому діджитал-актив очікує зростання.

Криптовалюта –  один з найприбутковіших активів. Під час коронакризи в інвесторів з'являється унікальна можливість заробити на криптовалюті ще більше. Раніше експерти назвали три важливих нюанси, які необхідно враховувати перед тим, як лізти в криптонетрі.

Фото з мережі інтернет.

Також читайте: В Україні на Росію можуть чекати нові Афганістан і Чечня – очільниця британського МЗС

Економіка, 21.01.2022 14:05