Фото: ілюстративне. Джерело: Національна поліція України

Бив сокирою та ножем: на Вінниччині юнак вбив вітчима та покалічив матір

У Вінницькій області у місті Гайсин 23-річний чоловік вбив вітчима та покалічив матір. За цей злочин йому загрожує довічне ув'язнення.

Як повідомляє прес-служба Національної поліції, до правоохоронців надійшло повідомлення від місцевих жителів про те, що на вулиці біля одного з приватних домоволодінь лежить чоловік у крові. Вже у будинку, де стався злочин, поліцейські виявили жінку, яка також мала поранення. 

"Потерпілих 54 та 47 років у важкому стані госпіталізували. Згодом, не приходячи до тями, чоловік помер", — зауважили правоохоронці.

За даними слідства, до кримінального правопорушення причетний син потерпілої. Між ним, матір’ю та вітчимом стався побутовий конфлікт, у ході якого фігурант завдав їм тяжких травм, а після скоєного злочину втік. 

"Працівники поліції затримали зловмисника протягом години на набережній вулиці Гайсина", — додали у поліції.

Наразі слідчі поліції повідомили чоловіку про підозру у подвійному замаху на вбивство (ч. 3 ст. 15, п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України). У поліції наголосили, що враховуючи той факт, що через декілька днів вітчим від отриманих травм помер у лікарні, правоохоронці розв'язують питання щодо зміни раніше повідомленої підозри. Рішенням суду чоловіка відправлено під варту на два місяці. За цей злочин йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від 15 років до довічного ув'язнення.

Нагадаємо, у серпні правоохоронці повідомляли, що на Волині під час побутового конфлікту чоловік зарізав свого 33-річного сина. Йому загрожує до 10 років тюрми.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Події, 01.10.2024 11:28