Фото: Нацполіція

У Львові чоловік біля під'їзду зарізав свого знайомого

У Львові чоловік біля під'їзду одного із будинків зарізав під час конфлікту свого знайомого. Йому загрожує до 15 років тюрми.

Про це повідомила поліція Львівщини.

За даними правоохоронців, близько опівночі 17 серпня на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Науковій у Львові невідомий зловмисник завдав удару ножем у ділянку грудей іншому чоловіку, після чого втік. Він отриманих травм 47-річний львів'янин помер на місці.

"Проведеними заходами, вивчивши записи камер відеоспостереження системи "Безпечна Львівщина", поліцейські встановили місце перебування зловмисника та затримали його", — йдеться у повідомленні.

Як встановило слідство, імовірним вбивцею є 27-річний житель Закарпаття, знайомий загиблого. Ножового поранення потерпілому він завдав під час побутового конфлікту.

За скоєне йому загрожує позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Нагадаємо, у Рівненській області чоловіку загрожує до 10 років тюрми за вбивство 61-річного переселенця з Луганщини. Він завдав загиблому 25 ударів кулаками та ногами, чим спричинив тяжкі тілесні ушкодження. Від отриманих травм потерпілий за кілька днів помер.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 17.08.2024 20:20