Фото: соцмережі

Блогерці, яка "засвітила" роботу ППО в Києві, обрали запобіжний захід

Блогерці й співачці Інні Вороновій (Чернецькій), яка "засвітила" роботу ППО в Києві, обрали запобіжний захід. Солом’янський районний суд міста Києва задовольнив клопотання прокурора щодо цілодобового домашнього арешту.

Про це пише УНН.

Як зазначили адвокати обвинуваченої на засіданні 2 червня, сторона захисту Чернецької буде оскаржувати рішення суду. Для цього в них є п’ять днів. Сама Інна Воронова вважає, що судове засідання з обрання їй запобіжного заходу 1 червня не відбулося через те, що "всесвіт це не сприймає".

Нагадаємо, у ніч на 16 травня під час масованої ракетної атаки РФ по території Києва, шість блогерів знімали на фото й відео роботу протиповітряної оборони та наслідки ураження повітряних цілей в Києві. Відзняті матеріали вони розмістили у соцмережах. Згодом цей контент з’явився на російських інтернет-ресурсах. 

Співачка Інна Воронова, яка є дружиною київського наркодилера Юрія Чернецького, також зняла та опублікувала роботу української ППО. Після розмови з СБУ блогерка видалила своє відео з вибаченнями та опублікувала відрізок патріотичної пісні.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 02.06.2023 13:08