Фото: BIHUS.INFO

Брату Бубки повідомлено про підозру: що відомо

Служба безпеки України заочно повідомила про підозру брату Сергія Бубки Василю. Йому інкримінують співпрацю з окупантами.

Про це свідчить підозра, опублікована на сайті Офісу генпрокурора.

Зазначається, що Василь Бубка він зареєстрував фірму "Монблан", яка займається роздрібною торгівлею пальним, у так званих "податкових органах" терористичної організації "ДНР". Відповідно очолюване ним підприємство сплачувало "податки", "мита" та "збори", тим самим фінансуючи терористів.

Після повномасштабного вторгнення у березні 2023 року Василь Бубка здійснив перереєстрацію підприємства на тимчасово окупованій території та укладав контракти на постачання нафтопродуктів та паливно-мастильних матеріалів в інтересах держави-агресора.   

Також Офіс генпрокурора оприлюднив повістки про виклик Василя Бубки для вручення письмового повідомлення про підозру та інших процесуальних дій.

Нагадаємо, влітку колишнього очільника Національного Олімпійського комітету Сергія Бубку та його брата, екс-регіонала Василя Бубку, внесли до реєстру держзрадників, який веде рух "ЧЕСНО". Причина — співпраця з окупантами.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.11.2023 20:38