Фото: СБ України

Британська розвідка оприлюднила докази розгрому російських військ під Вугледаром (фото)

Російське командування хоче заповнити втрати РФ під Вугледаром мобілізованими солдатами. На даному напрямку фронту морська піхота окупаційних військ зазнала декількох серйозних поразок.

Про це повідомляє Міноборони Британії в Twitter.

Британці опублікували супутниковий знімок з Вугледарського напрямку. На ньому зображена знищена російська техніка, яка, ймовірно, входила до складу 155-ї бригади морської піхоти.

Цікаво, що ця бригада вважається елітним підрозділом у Росії. Проте на відміну від повітрянодесантної піхоти 155-а бригада не була розгорнута в Україні як єдине велике угруповування.

Розвідка повідомляє, що морські піхотинці Росії виконували одні з найскладніших тактичних завдань і зазнали величезних втрат. Водночас російське командування вирішило заповнити прогалини недосвідченими мобілізованими.

"Цей недолік досвіду майже напевно посилює схильність російських офіцерів до мікроменеджменту, що, своєю чергою, знижує оперативну гнучкість. Існує реальна ймовірність того, що підрозділи 155-ї бригади знову будуть кинуті в нові атаки біля Вугледара", — йдеться у повідомленні.

Морська піхота РФ була розгромлена під Вугледаром

Нагадаємо, російські окупанти продовжують зазнавати втрат у війні з Україною. Станом на неділю, 26 лютого, Збройні сили України знищили понад 148 тисяч рашистів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 26.02.2023 09:12