Фото: УП

Буданов натякнув на велику "знакову для історії битву"

Україна наближається до знакової битви. Під час контрнаступу Збройні сили зможуть повернути "достатні обсяги" окупованих Росією територій.

Про це керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов сказав у інтерв'ю "РБК-Україна". Він вважає, що навесні Україна наближається до "знакової битви для новітньої історії".

"Я думаю, що достатні обсяги території будуть повернуті силовим шляхом під час цієї операції. На яких напрямках, що саме і як — від цього я утримаюсь, вибачте. Коли вона почнеться — це таємниця", — сказав Буданов.

Глава ГУР зазначив, що хотілося б збільшити поставки західної зброї та зробити їх більш інтенсивними, але Київ буде виходити з того, що має. Буданов переконує, що росіяни спостерігають за повідомленнями про неминучий наступ і "бояться".

Нагадаємо, раніше Кирило Буданов відреагував на свій заочний арешт у Росії. Він пообіцяв працювати ще краще над протидією окупантам. 

Відомо, що РФ виявилася погано підготовленою до широкомасштабного контрнаступу України. Окупанти занадто захопилися своїми наступальними потугами.

Також командувач розвідувальним центром Сил оборони Естонії полковник Марго Гросберг вважає, що ефективність тренування Збройних сил України перед контрнаступом напряму вплине на результати війни. Це найважливіший аспект стратегічного успіху.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 24.04.2023 09:30