Кирило Буданов. Джерело: Офіс президента України

Буданов прокоментував рейд російських добровольців і висловився щодо обміну Тьоткіно на Мелітополь

Підрозділи добровольців з легіону "Свобода Росії", "Російського добровольчого корпусу" та "Сибірського батальйону" не збираються зупинятися. Вони планують продовжувати операцію, яку вже декілька днів проводять на території прикордонних з Україною областей Росії.

Таку думку висловив начальник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Кирило Буданов в ефірі національного телемарафону "Єдині новини". Проте він наголосив, що "це внутрішньодержавне питання".

"Нам можуть більше подобатися одні, менше подобатися — інші. Але, що одні росіяни, що — інші", — висловився керівник української військової розвідки про підрозділи повстанців.

За його словами, "вони не збираються найближчим часом закінчувати".

"Вони будуть робити те, на що їм вистачить сил. А як ми бачимо, сил у них є вдосталь, щоб як мінімум досягнути обмеженого успіху. Що буде далі — побачимо з часом", — розповів Буданов.

Начальника Головного управління розвідки також запитали про пропозицію обміняти Тьоткіно на Мелітополь.

"Я б з радістю. Але, як там буде, побачимо. Поки що, я думаю, про це зарано говорити", — сказав він.

Раніше доброволець легіону "Свобода Росії" Олексій Барановський заявив, що повстанці готові розпочати переговори з Москвою, щоб обміняти селище Тьоткіно у Курській області на окупований Мелітополь.

Нагадаємо, що сьогодні бійці легіону "Свобода Росії", "Російського Добровольчого Корпусу" та "Сибірського батальйону" записали спільне звернення до російського диктатора Володимира Путіна. Добровольці озвучили умову для можливих переговорів.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 16.03.2024 20:18