Фото: Кирило Буданов. Джерело – armyinform.com.ua

Буданов розповів, за яких умов розпочнуться переговори з Росією

Українська армія повинна отримати перевагу на полі бою та отримати більш потужні позиції до початку перемовин про припинення вогню. Для цього Україна мусить змінювати власну стратегію та тактику відповідно до вимог часу, обставин та наших технічних і мобілізаційних можливостей.

Таку заяву зробив очільник Головного управління розвідки Кирило Буданов, пише NV.

Він наголосив, що головною та беззаперечною умовою для початку таких переговорів має бути звільнення абсолютно всієї захопленої після березня 2014 року української території.

"Звісно, цього можна досягти не лише комбінованим способом. Але для того, аби це сталося, Україна має отримати суттєву перевагу на полі бою. Росіяни завжди йдуть на поступки, виключно коли відчувають небезпеку для власного існування. І ми маємо створити у них таке відчуття. Відчуття страху за своє життя", — сказав Буданов.

За словами голови ГУР, програма-максимум для України — не лише вихід на наші конституційні кордони, але й повний розвал країни-окупанта, який через розміри території може відбутися лише зсередини. Але цьому процесу українці мають максимально сприяти своєю думкою, своєю зброєю, своєю дипломатією, та розвідкою.

"За інших обставин ранок 24 лютого 2022 року для України буде повторюватися з регулярною періодичністю. Адже саме існування української нації та української держави вже майже 400 років стоїть поперек горла російському диктатору та його холопам", — додав Кирило Буданов.

Нагадаємо, 17 лютого український гарант виступив на Мюнхенській конференції. У своїй промові Володимир Зеленський наголосив, що світова спільнота повинна визначити, яким чином повернути звичний порядок, який заснований на правилах. Для цього необхідно позбавити Путіна можливості маніпулювати всіма на планеті.

Також 17 лютого під час брифінгу з канцлером Німеччини Олафом Шольцом Зеленський зазначав, що Путіну байдуже, хто загине. За його словами, він готовий і надалі жертвувати різними людьми, аби тільки зберегти свої позиції та задовольнити власні амбіції.

Своєю чергою російський диктатор Володимир Путін заявив, що для Росії війна проти України — це питання життя та смерті.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 28.02.2024 21:35