Погода в Києві. Скріншот із відео

Буревій, грім, блискавка: у Києві вирує снігова гроза (відео)

У четвер, 11 січня, ввечері столицю України засипає снігом. У деяких районах Києва чути грім і блискавку, здійнявся буревій.

До того ж на завтра, 12 січня, в Києві прогнозують різке похолодання — вдень і вночі утримуватиметься температура близько 10° морозу.

Про це повідомив Український гідрометцентр. За прогнозами синоптиків, у п’ятницю у столиці буде хмарно з проясненнями, вночі невеликий сніг, вдень без опадів, на дорогах ожеледиця, вітер переважно північно-західний, 7-12 м/с.

У зв'язку з посиленням морозів у департаменті муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації закликали водіїв дотримуватися швидкісного режиму та дистанції, відмовитися від різких маневрувань, під час наближенні до пішохідних переходів і місць розташування дитячих установ знижувати швидкість до мінімуму, а також не забувати увімкнути габаритні вогні чи протитуманні ліхтарі.

"Пішоходам під час ожеледиці також необхідно бути особливо уважними на проїжджій частині — переходити дорогу лише у визначених місцях на дозволений сигнал світлофора, а також у темний час доби носити на одязі світловідбивальні елементи — флікери", — йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, кандидат географічних наук і метеоролог Ігор Кібальчич розповідав, що перший місяць нового 2024 року з високою ймовірністю буде теплим і вологим. Однак при цьому не виключені короткі періоди морозної сніжної погоди.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 11.01.2024 23:21