Фото: Дмитро Кулеба. Джерело: МЗС

"Б'ють у найболючіше місце": Кулеба зробив заяву щодо нових санкцій проти Росії та її союзників

Очільник Міністерства закордонних справ України Дмитро Кулеба позитивно оцінив новий широкий набір санкційних обмежень стосовно Росії. Санкції також стосуються країн, які допомагають Москві у її війні проти України.

Як наголосив на своїй сторінці у соцмережі X (Twitter) голова МЗС, будь-яка організація, що допомагає Росії у виробництві зброї, повинна піддаватися найжорсткішому тиску.

"З огляду на гучні скиглення провідних пропагандистів російського режиму, ці заходи б'ють у найболючіше місце", — написав він.

За словами Кулеби, громадяни Росії повинні зрозуміти, що проблеми, з якими вони стикаються, є прямим наслідком рішень керівництва їхньої країни. Починаючи з незаконного вторгнення до України й закінчуючи втручанням у справи інших держав. Він додає, що Україна вітає жорсткі заходи проти оборонно-промислової бази Росії та її доступу до закордонних технологій та ресурсів. 

"Задушення військової машини Путіна має вирішальне значення для глобальної безпеки. Кожна зброя, яку Росія не в змозі виробити через обмеженість ресурсів, — це врятоване життя", — наголосив він.

Нагадаємо, 8 червня Кулеба повідомляв, що результати України найближчим часом позитивно усіх здивують. Водночас він не став квапитись з прогнозами на майбутнє.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Політика, 13.06.2024 12:26