Фото: ілюстративне. Джерело: соцмережі

Частини тіла спакував у валізу: на Київщині судили чоловіка, який жорстоко вбив свою наречену

Обухівський районний суд Київської області виніс вирок чоловіку, який два роки тому жорстоко вбив власну наречену. Злочинець проведе 15 років за ґратами.

Про це повідомила прес-служба поліції Київщини.

"Суд виніс вирок чоловіку, який вбив та розчленував наречену на Обухівщині. Наступні 15 років він проведе за ґратами", — йдеться у повідомленні.

Що відомо про вбивство

На початку червня 2022 року на березі водойми в селі Нові Безрадичі на Київщині місцеві жителі знайшли дорожню валізу. Усередині були частини жіночого тіла замотані в одяг.

Як повідомили в Обухівському районному судівбивця завдав своїй нареченій гострим предметом не менше ніж одне колото-різане поранення задньої поверхні грудної клітки з ушкодженням серця, від чого настала смерть потерпілої. Надалі, з метою приховування злочину, він розчленував її тіло, частину, якого сховав у валізу, яку викинув в одну із водойм. Внутрішні органи вбитої він зберігав за місцем свого проживання. Свої дії у суді злочинець пояснити не міг.

У липні 2022 року слідчі Головного управління Київщини за процесуального керівництва Київської обласної прокуратури повідомили чоловіку про підозру. Згодом направили обвинувальний акт до суду за фактами умисного вбивства, а також незаконного поводження зі зброєю.

Фото: Національна поліція

Фото: Національна поліція

Нагадаємо, у Києві чоловіка підозрюють у вбивстві власного сина. Відомо, що інцидент стався у січні цього року, а залишки вбитого виявили замурованими в гаражі підозрюваного.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 21.03.2024 16:10