Частину України накриють заморозки: де очікувати похолодання

У ніч на понеділок, 8 травня, у північній частині території України прогнозуються заморозки. Також заморозки накриють і західні області.

Про це повідомила синоптик Наталка Діденко. За її словами, у ніч на вівторок заморозки будуть й у західних регіонах нашої держави.

"Заморозки залишаються у ніч на понеділок у північній частині України. Наступної ночі, на вівторок, ...заморозки ще й спостерігатимуться також в західних областях", — зазначила Діденко.

Синоптик зауважила, що 8 травня в Україні прогнозується свіжа погода. Вночі найвища температура повітря очікується на південній частині території: +4…+10°С. За даними синоптика, вдень максимальна температура може становити +14°С.

Нагадаємо, у травні прогнозується чимало магнітних бур. Раніше ми писали, коли їх очікувати та як вони впливають на самопочуття.

Також, за даними Укргідрометцентру, у травні цього року погода не обіцяє температурних аномалій. В останній місяць весни вона буде в межах кліматичної норми. Середня місячна кількість опадів в травні складає 22-60 мм, у західних, Вінницькій областях та горах Криму 62-81 мм, в Карпатах та на Прикарпатті 85-148 мм. Середня температура в останній місяць весни очікується на рівні +14...+18°C, а в горах — в діапазоні від +10°C до +13°C, що близько до кліматичної норми.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 07.05.2023 15:48