Фото ілюстративне. Джерело: "Укрзалізниця"

Через обстріл залізниці потяги не курсують до Херсона: деталі

У ніч на четвер, 24 жовтня, окупанти обстріляли залізничну колію на дільниці між Миколаєвом і Херсоном. Через це залізничники запровадили тимчасові зміни в рух потягів.

Про це повідомила прес-служба "Укрзалізниці". Там зазначили, що поїзди сполученням до Херсона зупинятимуться у Миколаєві.

"Доправлення пасажирів до Херсона здійснюватиметься автобусами. Усі 78 наших пасажирів до Херсона будуть доставлені до місця призначення з максимально можливим комфортом", — наголосили залізничники.

В "Укрзалізниці" також подякували Херсонській обласній військовій адміністрації за підтримку й оперативне реагування на ситуацію.

"Залізничні ремонтні бригади вже виїхали на відновлювальні роботи. До зворотного рейсу плануємо відновити залізничне сполучення", — запевнили українські залізничники.

Нагадаємо, 22 жовтня стало відомо, що "Укрзалізниця" тимчасово призупиняла продаж квитків на поїзди як у касах, так і онлайн. Це сталося того дня о 12:00. Головна причина — технічні проблеми. Приблизно через пів години в компанії заявили, що робота систем відновлена, вона працює в штатному режимі.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 24.10.2024 07:54