Фото: ілюстративне Джерело: armyinform.com.ua

Чи готує Росія ракетну атаку з Чорного моря: зведення військових

Станом на ранок 12 вересня російські загарбники вивели в акваторію Чорного моря бойовий корабель. Він є носієм крилатих ракет "Калібр".

Про це у Telegram-каналі повідомляють Військово-морські сили Збройних сил України.

За даними військових, у Чорному морі перебуває один ворожий корабель, який є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до чотирьох ракет. В Азовському морі ворожі кораблі відсутні. У Середземному морі є один ворожий корабель, який є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до чотирьох ракет.

"За добу в інтересах РФ прохід Керченською протокою здійснили: до Чорного моря — дев'ять суден, з них п'ять продовжили рух у напрямку протоки Босфор. До Азовського моря — 12 суден, з них три рухались з протоки Босфор", — йдеться у зведенні ВМС.

Станом на ранок 12 вересня російські загарбники вивели в акваторію Чорного моря бойовий корабель

Інфографіка: ВМС України

Нагадаємо, у ніч на 12 вересня російські окупанти масовано вдарили по Конотопу Сумської області. Внаслідок ворожої атаки інфраструктура міста зазнала значних пошкоджень, є поранені.

Ще вдень 11 вересня росіяни вдарили по підприємству на Дніпропетровщині. Повідомлялося про одного загиблого й двох постраждалих.

Раніше Ентоні Блінкен заявив, що країна-агресорка Росія може вдарили по Україні іранськими балістичними ракетами вже найближчими тижнями. На думку Блінкена, це ще глибше втягує Тегеран у російсько-українську війну.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 12.09.2024 07:44