Фото: соцмережі

Чи може Тайсон Ф'юрі уникнути бою з Усиком у грудні: роз'яснення промоутера

Британський боксер надважкої ваги Тайсон Ф'юрі не може уникнути бою з Олександром Усиком 23 грудня. Між сторонами підписана відповідна угода.

Таку заяву зробив промоутер українського боксера Олександр Красюк, пише Sky Sports. Він також прокоментував перемогу Тайсона Ф’юрі над екс-чемпіоном UFC Френсісом Нганну.

"Усі, у тому числі й Усик, не давали Нганну особливих шансів. Але ця людина вразила світ. Ф’юрі недооцінив свого суперника. До таких обставин призводять зарозумілість, відсутність дисципліни та жага до грошей", — сказав він.

Красюк також наголосив, що на бій Усика та Ф'юрі підписана угода на 23 грудня, і "британець не може цього уникнути".

Раніше промоутер Тайсона Ф'юрі Френк Воррен заявив, що бій за абсолютного чемпіона світу між Олександром Усиком та британцем Тайсоном Ф'юрі ймовірно відбудеться на початку 2024 року. Суперник українця не встигне підготуватись до поєдинку до 23 грудня. Воррен також уточнив, що бій може відбутись до березня 2024 року.

Олександр Усик і Тайсон Ф'юрі битимуться за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі. Українець є чемпіоном світу в надважкій вазі за версіями WBO (Всесвітньої боксерської організації), WBA (Всесвітньої боксерської асоціації) та IBF (Міжнародної боксерської федерації). 

Нагадаємо, у столиці Саудівської Аравії Ер-Ріяді у ніч на 29 жовтня відбувся боксерський поєдинок між володарем поясу WBC у суперважкій вазі Тайсоном Ф’юрі та колишнім чемпіоном UFC Френсісом Нганну. Ф'юрі здобув перемогу.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 30.10.2023 10:52