Фото: ілюстративне Джерело: armyinform.com.ua

Чи виводили росіяни носії "Калібрів" у Чорне море: заява військових

Станом на ранок середи, 25 вересня, російські загарбники вивели в акваторію Чорного моря військовий корабель. Проте на ворожому судні відсутні крилаті ракети типу "Калібр".

Про це у Telegram-каналі повідомляють Військово-морські сили Збройних сил України.

Як зазначають військові, у Чорному морі присутній один ворожий корабель, носії крилатих ракет "Калібр" відсутні. В Азовському морі ворожі кораблі відсутні. У Середземному морі є один ворожий корабель, який є носієм крилатих ракет "Калібр" загальним залпом до 16 ракет.

"За добу в інтересах РФ прохід Керченською протокою здійснили: до Чорного моря — 10 суден, з них сім продовжили рух у напрямку протоки Босфор. До Азовського моря — вісім суден, з них два рухались з протоки Босфор", — написали ВМС України у своєму зведенні.

Станом на ранок середи, 25 вересня, російські загарбники вивели в акваторію Чорного моря військовий корабель

Інфографіка: ВМС України

Нагадаємо, у ніч на середу, 25 вересня, російські загарбники обстрілювали Харків. У місті пролунала серія вибухів. За кілька хвилин до цього Повітряні сили закликали мешканців терміново пройти в укриття. За інформацією мера міста Ігоря Терехова, це вже третє пряме влучання у багатоповерховий житловий будинок у Харкові за останні два тижні. Загалом же з початку вересня маємо 266 пошкоджених будинків, включно з приватним сектором.

Також 20 вересня росіяни також били по Харкову. Повідомлялося про три удари по місту: два по Шевченківському району, один — по Київському. Семеро людей постраждали, з них двоє дітей — 10 і 12 років, та підліток 17 років. Одна людина шпиталізована.

Своєю чергою президент Володимир Зеленський заявив, що цієї осені російські терористи можуть атакувати українські атомні електростанції. Вони зроблять їх своїми мішенями для того, щоби завдати ще одного удару по енергетичній системі України.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.09.2024 07:02