Фото: ОК "Південь"

Чи є загроза ворожих обстрілів з моря: військові здивували зведенням

Станом на ранок 18 серпня Російська Федерація не виводила свої кораблі в акваторії Чорного та Азовського морів. Наразі для України немає загрози обстрілів крилатими ракетами "Калібр".

Про це у Telegram-каналі повідомляють Військово-морські сили Збройних сил України.
 
За даними військових, у Чорному морі ворожі кораблі відсутні. В Азовському морі ворожі кораблі відсутні. У Середземному морі перебуває один ворожий корабель, носії крилатих ракет "Калібр" відсутні.
 
"За добу в інтересах РФ прохід Керченською протокою здійснили: до Чорного моря — п'ять суден, з них чотири продовжили рух у напрямку протоки Босфор. До Азовського моря — дев'ять суден, з них два рухались з протоки Босфор", — йдеться у зведенні Військово-морських сил.

В акваторіях Чорного та Азовського морів немає носіїв "Калібрів"

Інфографіка: ВМС України

Нагадаємо, вранці 18 серпня у Києві та ще низці областей оголошували повітряну тривогу через загрозу обстрілу балістикою. Також у прифронтових областях фіксувалася активність ворожої авіації.

Також вночі 17 серпня російська армія також атакувала Україну ударними безпілотниками. Крім цього, ворог поцілив крилатою ракетою "Іскандер-К" по Сумах. Протиповітряній обороні вдалось збити усі ворожі "шахеди". Зокрема, ППО працювала у Миколаївській, Черкаській, Полтавській, Дніпропетровській, Запорізькій та Київській областях. У Києві внаслідок падіння уламків збитого російського дрона спалахнула пожежа.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 18.08.2024 08:21