Фото: freeradio.com

Чи захищене небо над Києвом: заява Збройних сил

Повітряні сили перебувають у бойовій готовності, щоб захистити небо столиці України. Система протиповітряної оборони зосереджена у визначених місцях Київської області.

Відповідне повідомлення з'явилось у Facebook Командування Об'єднаних Сил ЗСУ.

"Наразі небо над столицею захищене. Такий висновок підтверджує розгалужена система різноманітних зразків протиповітряної оборони, що розосереджені у визначених місцях Київської області", — сказав командувач Об’єднаних Сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Військовий переконує, що дані сили та засоби здійснюють постійний маневр на місцевості для того, щоб ворог не вирахував, де саме перебувають наші засоби ППО.

"Вся ця система постійно підтримується у бойовій готовності. Зокрема, організоване своєчасне оповіщення та надання цілевказівок через відповідні канали системи управління. Завдяки цьому, кожен розрахунок та екіпаж у стислі терміни отримують своє окреме завдання до відбиття загрози з повітря", — зазначив командувач.

Раніше повідомлялось, що Російська Федерація шукає нову тактику щодо ведення бойових дій в Україні. Масовані ракетні атаки Росії можуть відійти у минуле.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 03.03.2023 18:02