Тайсон Ф'юрі й Олександр Усик. Фото: Getty Images / Global Images Ukraine

"Циганський король йде за тобою": Ф'юрі звернувся до Усика перед боєм-реваншем

Британський екс-чемпіон світу у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі (34-1-1, 24 КО) звернувся до чемпіона WBC, WBA, WBO, IBO у надважкій вазі Олександра Усика (22-0, 14 КО), його промоутера Олександра Красюка та менеджера Егіса Клімаса.

Як повідомляє Tribuna.com, бій-реванш відбудеться у столиці Саудівської Аравії у місті Ер-Ріяд 21 грудня цього року. 

"У тебе був шанс, але ти не зміг завершити свою роботу. Помилка. Зараз ти відчуєш гнів загрози", — заявив британський боксер.

Також Ф'юрі нецензурною лайкою послав Усика, його промоутера та менеджера, а також тих, "хто з ним". 

"Циганський король йде за тобою. 21 грудня, я проти всього світу. Майбутній триразовий чемпіон у надважкій вазі", — наголосив Ф'юрі. 

Зауважимо, що перший бій між Усиком та Ф'юрі за звання абсолютного чемпіона світу у надважкій вазі відбувся у ніч на 19 травня у Саудівській Аравії. Поєдинок завершився перемогою українця, який здолав британця розділеним рішенням суддів. Відтак, Олександр Усик захистив свої пояси WBA, WBO, IBF, IBO та виборов WBC, яким володіє британець.

Раніше повідомлялось, що український боксер Олександр Усик у бою з британцем Тайсоном Ф'юрі отримав травму, через яку реванш довелося перенести. 

Нагадаємо, 20 травня колишній чемпіон світу у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі проаналізував причини своєї поразки українському боксеру Олександру Усику. За його словами, винними у поразці треба вважати його команду. Британський боксер пояснив, що всі у його кутку були впевненими, що він перемагає за очками перед 12 раундом, тому Тайсон не спробував ризикнути, аби завершити бій достроково.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 03.10.2024 15:06