Фото: Одеська обласна прокуратура

Ціна життя — $10 тисяч: на Одещині чоловік замовив вбивство свого сусіда

В Одеській області місцевий мешканець замовив вбивство свого сусіда. Правоохоронці запобігли злочину.

Про це повідомив Офіс генерального прокурора.

Правоохоронці встановили, що на початку грудня 2023 року житель Одеського району через неприязнь замовив вбивство свого сусіда. Замовник підшукав "кілерів" та пообіцяв за вбивство сусіда 10 тисяч доларів США винагороди. Він надав виконавцям зібрану інформацію про "жертву" та вказав, що спосіб вчинення вбивства його не цікавить, йому важливий лише результат.  

"Проте "виконавці" звернулися до правоохоронців, відтак всі подальші дії відбувались під їхнім контролем. Для захисту життя та здоров’я потерпілого правоохоронці інсценували його вбивство, а замовник отримав як доказ фотографії жертви", — йдеться у повідомленні.

Підозрюваного затримали під час передачі обумовленої винагороди. Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

в Одеській області правоохоронці попередили замовне вбивство

Фото: Одеська обласна прокуратура

Нагадаємо, раніше в Одеській області правоохоронці затримали посадовця Укртрансбезпеки, який заробляв мільйони, пропускаючи фури з зерном, що не відповідали габаритно-ваговим нормам. За оперативними даними, щомісячно співробітник дорожнього контролю таким чином "заробляв" щонайменше мільйон гривень.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Події, 03.01.2024 17:49