Фото: Getty Images \ Global Images Ukraine

DeepState заявив про окупацію росіянами Ласточкиного неподалік Авдіївки, Генштаб каже про бої: усі деталі

Аналітики DeepState у суботу, 24 лютого, заявили, що російські війська окупували селище Ласточкине, що на захід від Авдіївки.

Експерти наголосили, що наразі ворог продовжує штурмувати ще два міста.

"Ворог окупував Ласточкине. Кацапи продовжують тиснути на Сєверне та Орлівку", — йдеться у повідомленні.

Крім того, DeepState опублікувало і мапу, де Ласточкине позначене, як окупована територія.

окупація Ласточкиного

Мапа DeepState

Водночас Генеральний штаб ЗСУ заявив, що протягом 24 лютого українські військові відбили низку атак у районі селища Ласточкине Донецької області. За даними українського командування, на Авдіївському напрямку загалом було відбито 14 російських атак.

Проте інформації щодо окупації Ласточкиного Генштаб не надав. Військове керівництво країни захоплення населеного пункту поки теж не коментує. 

Нагадаємо, раніше заступник командира Третьої окремої штурмової бригади Максим Жорін заявляв, що на Авдіївському напрямку війська країни-агресорки на сьогодні мають достатньо сил та засобів для просування далі. Головна ціль рашистів — окупація Ласточкиного.

Додамо, військовослужбовці Третьої окремої штурмової бригади з моменту передислокації в Авдіївку, попри значну перевагу противника в артилерії, ударних дронах і регулярному застосуванні до сотні КАБів на день, завдали російським окупантам все одно великих втрат.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 25.02.2024 12:37