Фото: Третя окрема штурмова бригада

Третя штурмова бригада відзвітувала про бої в Авдіївці: скільки живої сили й техніки втратили росіяни

Військовослужбовці третьої окремої штурмової бригади з моменту передислокації у Авдіївку завдали російським окупантам суттєвих втрат.

У своєму Telegram-каналі воїни наголосили, що попри значну перевагу в артилерії, ударних дронах та регулярному застосуванні до сотні КАБів на день російські окупанти все одно зазнали великих втрат.

Зокрема, воїнам третьої окремої штурмової бригади вдалося знищити: 

  • понад 1500 загиблими; 
  • понад 3500 пораненими; 
  • понад 20 одиниць бронетехніки. 

"До моменту відведення бійці Третьої штурмової не дозволяли ворогу здійснити повне оточення позицій", — наголосили військові.

За даними військових, бригада відійшла на підготовлені позиції на околицях Авдіївки та вирівняла лінію фронту. Своєю чергою війська країни-агресорки не збавляють наступальних обертів.

"Продовжуємо тримати оборону на Авдіївському напрямку", — додали військовослужбовці.

Нагадаємо, 17 лютого головнокомандувач Збройних сил України, генерал Олександр Сирський заявив, що у зв'язку зі складною ситуацією довкола оборони міста Авдіївка Донецької області, з метою уникнення оточення та збереження життя і здоров’я військовослужбовців, військове командування України ухвалило рішення про виведення наших підрозділів з міста й переходу до оборони на більш вигідних рубежах.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Війна, 17.02.2024 21:47