Скріншот з відео

Дерся на Ейфелеву вежу: перед закриттям Олімпіади у Парижі затримали дивака (відео)

У неділю, 11 серпня, у Парижі затримали чоловіка, який намагався видертися на Ейфелеву вежу. Це сталось за кілька годин до церемонії закриття Олімпійських ігор.

Про це повідомляє ВВС з посиланням на коментар поліції Парижа.

Чоловіка помітили, коли він підіймався на Ейфелеву вежу близько 14:45 за місцевим часом. Поліціянти оперативно втрутилися і затримали його, йдеться у заяві поліції. 

На той момент більше подробиць про мотивацію та національність чоловіка не було відомо. На кадрах, які розлетілись в соціальних мережах, видно, як чоловік без футболки підіймається на Ейфелеву вежу прямо над олімпійськими кільцями, які прикрашали її під час Ігор.

Нагадаємо, у неділю, 11 серпня, олімпійська збірна України завершила виступ на Іграх у Парижі. В активі наших спортсменів 12 нагород — три золоті медалі, п'ять срібних та чотири бронзові. Такий результат приніс нашій збірній 22 сходинку у загальному заліку Олімпіади.

Варто зазначити, що Сполучені Штати Америки в останній день Олімпійських ігор у Парижі випередили Китай у підсумковому медальному заліку. Це сталось завдяки золотій медалі в жіночому баскетбольному турнірі, фінал якого був останнім змаганням на Іграх.

Недавно стало відомо, що Україна делегувала двох представників на церемонію закриття Олімпійських ігор у Парижі. Прапороносцями будуть срібні призери Олімпіади-2024 Парвіз Насібов та Людмила Лузан.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 11.08.2024 20:58