Фото: Flickr

Держдеп США зробив важливе попередження для своїх громадян в Україні

Державний департамент Сполучених Штатів Америки попередив своїх громадян, які мешкають в Україні, про підвищену ракетну небезпеку, зокрема у Києві та Київській області.

Про це йдеться у повідомленні посольства США в Україні.

"Посольство США закликає громадян США стежити за сигналами повітряної тривоги, належним чином укриватися, дотримуватися вказівок місцевої влади та ознайомитися з додатковою інформацією про безпеку", — йдеться в заяві.

Там радять громадянам США негайно шукати укриття, якщо вони почують вибух, не стояти біля вікон, дотримуватись правил двох стін тощо.

Нагадаємо, росіяни третю ніч поспіль масовано атакують Україну безпілотниками. Так, у ніч на 3 травня рашисти випустили по Україні дрони-камікадзе Shahed-136/131 з північного напрямку (Брянська область) та з півдня — східне узбережжя Азовського моря. РФ для нічного удару використала майже три десятки ударних БпЛА. У повітряному просторі столиці силами ППО було виявлено та збито усі ворожі цілі.

Вдень 3 травня рашисти завдали удару по єдиному гіпермаркету, який працює в Херсоні. За попередніми даними, троє людей загинули. Пізніше вони вдарили по району залізничного вокзалу у місті, внаслідок чого загинула 21 людина, ще 48 — поранено.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими
Війна, 04.05.2023 00:24