Фото: Shutterstock

Ді Капріо пожертвував кошти на допомогу українським дітям

Американський актор Леонардо Ді Капріо зробив внесок до благодійної Фундації Олени Зеленської. Кошти підуть на допомогу дітям України.

Про це повідомили в прес-службі Фундації.

"Ми хочемо подякувати Леонардо Ді Капріо за його внесок у Фундацію Олени Зеленської на підтримку українців. Це дозволить надати допомогу тим дітям, які найбільше постраждали від війни", – зазначили в дописі.

Внесок Ді Капріо спрямують на допомогу родині Віки Родних з Херсона, яка разом із сімома братами та сестрами пережила окупацію міста.

Окрім цього, Фундація на кошти актора допоможе вихованцям дитячого будинку сімейного типу Олешків. Житло вісьмох дітей зруйнували, а їхній батько служить у ЗСУ.

"Це й про історію 3-річної Віолети з родини Ханадєєвих, яка зараз живе у відносно безпечній Київській області. Майже 9 років тому її батьки вперше зіткнулися з російською агресією в Донецьку, яка змусила їх покинути рідний дім – з того часу вони більше не поверталися додому", – розповіли в організації.

Фундація подякувала актору за його благодійний внесок. Сума допомоги не зазначається.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Російська Федерація вивезла з України понад 6 тисяч дітей. Неповнолітні українці утримуються в таборах країни-агресорки.

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Суспільство, 16.02.2023 17:43