Фото: сайт "Динамо"

"Динамо" сьогодні зіграє з "Рейнджерс" у кваліфікації Ліги чемпіонів: хто покаже поєдинок

У вівторок, 6 серпня, київське "Динамо" проведе перший поєдинок третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів сезону 2024/2025. Суперником українського клубу стане віце-чемпіон Шотландії — "Рейнджерс". 

У прямій трансляції поєдинок покаже телеканал "2+2", телеканал "Динамо TV". Також матч киян з представником Шотландії можна переглянути на каналі "Динамо Київ" у Youtube. Початок трансляції — о 21.00.

Кваліфікаційний поєдинок пройде в польському Любліні на стадіоні "Люблін Арена".

Шлях "Динамо" у кваліфікації Ліги чемпіонів

Київське "Динамо" проходить кваліфікацію шляхом представників ліг. Для виходу у плей-оф Ліги чемпіонів спочатку киянами необхідно пройти "Рейнджерс" у третьому раунді відбору. Команди зустрінуться 6 та 13 серпня. У разі успіху киян з шотландцями суперником столичного клубу стане хтось з переможців пар "Лілль" — "Фенербахче" та "Зальцбург" — "Твенте.

Нагадаємо, що УЄФА опублікувало оновлений рейтинг клубів на початок сезону-2024/2025, в якому донецький "Шахтар" розташувався на 40 сходинці. Це робить його найкращим клубом України. "Динамо" перебуває на 72 місці.

Варто зазначити, що двома матчами в суботу, 3 серпня, стартував новий футбольний сезон в Українській Прем'єр-лізі. Він триватиме до кінця травня наступного року. Як і раніше, в чемпіонат і України гратимуть 16 команд. В єврокубки за підсумками сезону цього разу вийде всього чотири колективи (зазвичай потрапляло п’ять команд).

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими

Спорт, 06.08.2024 11:59