Олександр Шовковський. Джерело: "Український футбол"

"Динамо" втратило перемогу у матчі кваліфікації Ліги чемпіонів з "Рейнджерс": Шовковський відреагував

Київське "Динамо" 6 серпня провело перший матч третього кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів сезону 2024/2025, в якому столичний клуб втратив перемогу над віце-чемпіоном Шотландії "Рейнджерс" наприкінці поєдинку. Головний тренер киян Олександр Шовковський засмучений таким результатом команди.

Гра завершилась внічию — 1:1, а сама зустріч пройшла в польському Любліні на стадіоні "Люблін Арена".

"Динамо" — Рейнджерс 1:1 (1:0, 0:1)
Голи: Ярмоленко, 37 — Дессерс, 90+4

"Динамо": Бущан, Вівчаренко, Михавко, Попов, Караваєв, Піхальонок (Буяльський 69), Бражко, Шапаренко (Лонвейк 69), Кабаєв (Брагару 77), Ярмоленко (Волошин 77), Ванат

"Рейнджерс": Батленд, Йилмаз, Балоґун, Суттар, Таверньє, Райт (Жефте 46), Діоманде (Давелл 80), Баррон (Стерлінг 71), Маккосленд (Черний 60), 
Лоуренс, Дессерс.

Уже після поєдинку головний тренер "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував нічийний результат команди.

"Безумовно, ми засмучені через те, що втратили перемогу на останній хвилині. Водночас ми розуміли, що доля нашого протистояння буде вирішуватися у Глазго. Ми зіграли лише перший тайм. До другого команда буде готуватися через матч чемпіонату України, який ми проведемо 9 серпня", — сказав Шовковський.

Тренер киян також пояснив домінування "Рейнджерс" в останні хвилини поєдинку.

"У футбол грало дві команди, одна намагалася втримати результат, розраховуючи на швидкі контратаки. І у нас були можливості для цього, тим більше, що основна загроза була саме від флангових атак суперника. Ми мали діяти в окремих моментах матчу більш впевнено, але припускалися помилок. Будемо дивитися відео і розбиратися. Недостатня кількість матчів такого високого рівня, безумовно, є негативним уроком для нас", — додав Олександр Шовковський.

Матч-відповідь між представниками України та Шотландії відбудеться 13 серпня на стадіоні "Рейнджерс".

Нагадаємо, 23 липня у першій грі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів київське "Динамо" розгромно перемогло сербський "Партизан" з рахунком 6:2. Також кияни розгромно переграли "Партизан" і в другому матчі, який закінчився з рахунком 0:3.

Варто зазначити, що 6 серпня у Польщі у місті Люблін правоохоронці затримали трьох п'яних чоловіків, які несли крадений дорожній знак. Двоє з них виявилися арбітрами, які мали працювати на грі третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів між "Динамо" Київ та шотландським "Рейнджерс".

Підписуйтеся на нас в Telegram телеграм, щоб дізнаватися важливі та цікаві новини першими 

Спорт, 07.08.2024 07:43